ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σκέψεις για τις ερχόμενες εκλογές. Γιατί οι επόμενες εκλογές μπορεί να μας βάλουν σε περιπέτειες.



Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας αισθάνεται και καταλαβαίνει πολύ καλά τους αλαζόνες πολιτικούς και τους κρίνει πολύ σκληρά.
Στα προηγούμενα 4 χρόνια, αλαζονεία έδειχνε ο Τσίπρας.
Παρόλη την συγνώμη του, η μοναδική όσο τον θυμάμαι, έδειξε και μετά το τελευταίο αποτέλεσμα να είναι αλαζονικός, προσβάλοντας όσους ψήφισαν ΝΔ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ο λύκος δεν αλλάζει.

Οι πολιτευτές της ΝΔ επιβάλλεται να επιμένουν στις πολιτικές, να μην υπερκαλυφθούν από την διαμάχη μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αυτό θα  κοστίσει αυτούς.
Το αν τσακώνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης μεταξύ τους, δεν μας αφορά, μας αφορούν οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν και κυρίως το ότι από το 2024 ξαναμπαίνουμε σε λιτότητα.
Οι πολιτευτές της ΝΔ δεν πρέπει στο ελάχιστο να τσιμπήσουν σε διαμάχες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, θα δείξουν την διαφορά και την υπεροχή της πολιτικής τους μόνο σε επιμονή των πολιτικών που προτίθενται να εφαρμόσουν.

Μια εκλογική αναμέτρηση ήταν αρκετή, δεν θέλουμε και τρίτη.
Η ψήφος με σκέψη και όχι με το θυμικό, φέρνει την πιθανότητα να μπουν 7 κόμματα στην βουλή, πράγμα που μπορεί να φέρει και τρίτες εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Το θυμικό έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση το 2015, ας προσέξουμε...

Προσοχή, το κόμμα ΝΙΚΗ, είναι το μακρύ χέρι της Μόσχας. Είναι το καθαρό ρώσικο κόμμα που εργαλειοποιεί την θρησκεία απειλώντας να φέρει φωνές ενός ζοφερού μεσαίωνα στην βουλή και στην κοινωνία. Κάτι σαν Ιράν στην Ελλάδα του ορθολογισμού και του πολιτισμού.
Η ιστοσελίδα του κόμματος αυτού έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ρωσίας στην εισβολή της στην Ουκρανία και έχει δημοσιεύσει κείμενα της ρωσικής πρεσβείας.
Η εργαλοιοποίση της θρησκείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ
Αυτό το θεοκρατικό σκοταδιστικό κόμμα εμφανίστηκε-ανιχνεύτηκε δημοσκοπικά μετά την δικαστική απαγόρευση κάποιων υπερδεξιών κομμάτων μεταξύ αυτών και του έγκλειστου Κασιδιάρη.
Πρεσβεύει τις άκρως επικίνδυνες ακόμα και για την συνέχιση της χώρας μας θέσεις, την απομόνωση από τον κόσμο.

Με δεδομένο, ότι οι ρίζες του άτυπου κομματικού μηχανισμού της «Νίκης», είναι απλωμένες σε όλο το παραθρησκευτικό, εθνικιστικό και ρωσόφιλο κοινό της βόρειας Ελλάδας, η είσοδος του κόμματος αυτού στη Βουλή θα δημιουργήσει ένα νέο διαρκή πυρήνα αντιδραστικότητας και οπισθοδρόμησης.
 Οι αντιεπιστημονικές του απόψεις από την εμφάνιση του το 2019 , έδειξαν ότι  μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανεξέλεγκτες καταστροφικές στάσεις και ενέργειες του κομματιού της κοινωνίας που θα επηρεάζει.  
Αντιμάχεται με την στήριξη κάποιων μοναστηριών, την Εκκλησία της Ελλάδος και το Πατριαρχείο, για το συμφέρον της Μόσχας.


Όλες οι αντιδράσει
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια