ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι οπαδοί τυχάρπαστων πολιτικών που μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι. Και τα ακραιφνώς θεοκρατικά κόμματα.



Πιστεύετε ότι αυτό που λένε κυρίως οι οπαδοί των μικρών κομμάτων και οι συριζαίοι όταν δεν τους βολεύει, ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος;;; Το λένε επειδή δεν ψηφίζουν τους τυχάρπαστους, ακόμα και πράκτορες της Ρωσίας.
Το λένε επειδή ψηφίσαμε ΝΔ και αρκετοί ΠΑΣΟΚ.
Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε Ελληνική κοινωνία, αλλά σε πείσμα όλων αυτών των υβριστών μας, υπάρχει Ελληνική κοινωνία δυναμική και που μεγαλουργεί εν ειρήνη και ομαλότητα.
Μένει στάσιμη και καταστρέφεται, όπως έχει αποδειχθεί, από την αριστερή ανωμαλία.
Αλίμονο αν η πλειοψηφία της κοινωνίας μας ήταν θύμα των διάφορων λαϊκιστών, αριστερών και δεξιών, των διάφορων γραφικών που χρησιμοποιούν μεγάλους λόγους για πατρίδα και θρησκεία.
Αυτοί είναι ύποπτοι, αυτοί παίζουν παιχνίδι όχι εθνικό, αλλά παιχνίδι ξένων δυνάμεων. Βλέπε Ρωσία.
Ας πάρουμε όλοι βαθιά αναπνοή και να σκεφτούμε σοβαρά ένα ήρεμο και επιτυχημένο μέλλον σαν λαός και έθνος και να μην παρασυρόμαστε συναισθηματικά από πολύ ύποπτους τύπους που ξεπετάγονται κατά καιρούς.
Για παράδειγμα: Η ορθοδοξία ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ούτε από την ΝΔ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, πιο πολύ κινδυνεύει από αυτούς που την κάνουν πολιτική σημαία.
Αυτό είναι και βλασφημία, όχι πίστη, αυτό είναι θεατρινισμός για να μας εκμεταλλευτούν πατώντας πάνω στην πίστη, την χρησιμοποιούν σαν πολιτικό εργαλείο.
Η θρησκεία σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και πολιτισμένη, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν πολιτικό εργαλείο.
Η θρησκεία είναι βαθιά ριζωμένη στον λαό μας, ΚΑΙ για αυτό είναι ύβρις να χρησιμοποιείται σαν πολιτικό εργαλείο.

Δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται νέα κόμματα και να μένουμε συνεχώς με τα ίδια, αλλά θέλω να τονίσω ότι πρέπει να ψηφίζουμε με πολύ σκέψη και όχι να παρασυρόμαστε συναισθηματικά από διάφορους αμφιλεγόμενους πατριδοκάπηλους.  
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια