-->

Header Ads

Είναι στο DNA της αριστεράς και του Τσίπρα. - Έφτασε να πει ότι η ψήφος των πολιτών είναι απειλή για την δημοκρατία!



Εκεί που συνεχώς παπαγάλιζαν ότι η απλή αναλογική είναι στο DNA της αριστεράς, την οποία είχαν φέρει λίγο πριν τις εκλογές του 2019 για να βάλουν φρένο στον Μητσοτάκη που μισούν προσωπικά, γιατί πολιτικά, έδειξαν ότι δεν μπορούν να σταθούν απέναντι του.
Αυτή η απλή αναλογική καταδικάστηκε από την Ελληνική κοινωνία στις 21 Μαΐου, έτσι και ο Τσίπρας αναθεμάτισε το DNA της αριστεράς.

Το ότι συνεχίζουν να είναι θρασύτατοι και ακόμα να τους χαρακτηρίζει η πολιτική αλητεία,  φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις του Τσίπρα θέλοντας να ξανατρομοκρατήσει τον Ελληνικό λαό που ψηφίζει με τέτοια διαφορά τη ΝΔ.
Δηλώνοντας ότι αυτό είναι κακό και για όσους ψήφισαν ΝΔ!
Ναι αυτόν τον τύπο τον χαρακτήριζαν τα προσωπόσκυλα του σαν ηγέτη των κάθε 100 χρόνια, σαν ο ηγέτης που πιάνει πουλιά στον αέρα κλπ.
Δεν φτάνει που έδειξε πολλές φορές να μην έχει καλή σχέση με συνδυαστική σκέψη και τα μαθηματικά, όντας πτυχιούχος πολ. μηχανικός, δεν έχει και καλή σχέση με την πολιτική ιστορία της Ελλάδας.
Θα σταθώ μόνο στο 46% του ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ το 2009. 
Ποσοστά μεγάλα σε κόμματα εξουσίας είχαμε και άλλες φορές και η κοινοβουλευτική δημοκρατία συνεχίστηκε έχοντας τα κόμματα αυτά στην εξουσία, αλλά και μετά από αυτά τα κόμματα που εναλλάσσονταν στην κυβέρνηση.
Μόνο η δικιά του με μικρότερα ποσοστά και σε συγκυβέρνηση τον ανεκδιήγητο και γραφικό Πάνο Καμμένο αποδείχτηκε όχι μόνο καταστρεπτική, αλλά και προδοτική. Όπως με την συμφωνία στις Πρέσπες και τα αφύλαχτα σύνορα.
Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δημοκρατικός, ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο με τρομοκρατία της κοινωνίας και την ανωμαλία θέλει και μπορεί να κλέβει ψήφους με το χοντρά του ψέματα.
Αλλά ο Ελληνικός λαός αφυπνίστηκε μετά το πατατράκ που έπαθε από την δικιά του κυβέρνηση και την δικιά του αντιπολίτευση. Ακόμα και σαν αντιπολίτευση ήταν καταστρεπτικός με τις απειλές περί επαναδιαπραγματεύσεων των αμυντικών συμφωνιών με Γαλλία και ΗΠΑ.
 
Είναι ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση και να επανέλθουμε ολικά στην ομαλότητα και την κοινωνική ειρήνη με αυτοπεποίθηση σαν χώρα και δυναμική για πραγματική πρόοδο.
Η δημοκρατία και η κοινωνία και όπως αποδείχτηκε τα τελευταία 4 χρόνια, δεν κινδυνεύει από την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.
Ειδικά από έναν πολύ αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στην αξιωματική αντιπολίτευση η δημοκρατία έχει περισσότερες ελπίδες να ευημερήσει.
Το ΠΑΣΟΚ, παρά τις όποιες λίγες λαϊκίστικες φωνές, έχει σαν κόμμα αποδείξει ότι είναι κόμμα ευθύνης. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος για την δημοκρατία, με τους αρμούς της εξουσίας να τους αλλάζει και να τους ελέγχει, όπως έχουν δηλώσει κάποιες φορές.
Ένα μεγάλο ποσοστό του λαού σκέφτεται λογικά και το απέδειξε την περασμένη Κυριακή, μένει στις επόμενες εκλογές αυτό το ποσοστό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο για να απαλλαγούμε από τον λαϊκισμό μια για πάντα.

Στα 4 πολύ πετυχημένα χρόνια της κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας το παίξει ταχυδακτυλουργός - θαυματοποιός, να μας κάνει να βλέπουμε ότι έξω είναι νύχτα, ενώ ήταν ντάλα μεσημέρι. Να κάνει την μέρα νύχτα.
Δεν είχε μόνο την χειρότερη κυβέρνηση αλλά και την χειρότερη αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.