ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

12 εφαρμογές για κινητά σε μια. Κατεβάστε την ελεύθερα με τα κινητά σας

Κατεβάστε την εδώ ελέυθερα


https://github.com/evanrizo1/evan/raw/main/POLLAPLO.apk


Ενδεικτικές εικόνες από τις συνολικά 12 εφαρμογές που περιέχει όλη



Μία πολύπτυχη εφαρμογή που περιέχει όπως θα δείτε 12 διαφορετικές εφαρμογές, κάποιες χρήσιμες και πρακτικές για χρήση στην καθημερινότητα, κάποιες για διασκέδαση.

Περιληπτική περιγραφή κάποιων από αυτές, οι άλλες είναι αυτονόητε κατανοητές, όπως όλες. Αλλά θεωρώ χρήσιμο να έχετε μια πρώτη εικόνα, περι τίνος πρόκειται.

1η)

Calendar

Ένα πλήρες ημερολόγιο για να προγραμματίσετε τις συναντήσεις που θέλετε να έχετε 

2η)

Make a list:

Με αυτήν μπορείτε να κάνετε εγγραφή και είσοδο μετά στην βάση δεδομένων  του κινητού σας όπου μπορείτε να γράφετε κάτι περιληπτικό που θεωρείται ότι μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

3η)

Sharp memory

Ένα πολύ απλό παιχνίδι εύρεσης 2 όμοιων αριθμών. Αφού το ολοκληρώσετε βρίσκοντας όλους τους αριθμούς, στο τέλος έχετε δύο επιλογές. Η μια με το replay  να επαναλάβετε το παιχνίδι με τους αριθμούς στα ίδια πλαίσια και με την άλλη επιλογή, οι  αριθμοί να τοποθετηθούν σε διαφορετικές τυχαίες θέσεις.

4η)

Find address

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βάζετε μια οποιαδήποτε διεύθυνση έχετε και να την βρείτε στον χάρτη με την διαδρομή προς αυτήν.

5η)

Where is my car

Με αυτήν μπορείτε να βρίσκεται το αμάξι σας όπου το έχετε σταθμεύσει, αρκει να πατήσετε το κουμπί:  Remember my current location

6η)

Personal assistant

 Το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί του μικροφώνου που έχει στο κάτω μέρος και να ζητήσετε μόνο φωνητικά ό,τι ψάχνετε κανονικά στους πλοηγούς

7η)

Dice game

Με αυτήν απλά και μόνο πατάτε το κουμπί ρίξε μια ζαριά καλή και παίζεται με τα ζάρια που  εμφανίζονται συνέχεια με μια εντελώς τυχαία σειρά και τυχαίο συνδυασμό.

8η)

Music

Με αυτήν ακούτε αυτοσχεδιαστική μουσική που παίζω εγώ και εμφανίζονται σε βίντεο του YouTube

9η)

Share photos

Με αυτήν μοιράζεστε με όποιον θέλετε φωτογραφίες ή βίντεο που τραβάτε με το κινητό σας.

10η)

Calendar

Ένα ημερολόγιο διαφορετικό περνάτε ότι θέλετε να προγραμματίσετε για προσεχώς, ή ακόμα και τι θέλετε να θυμάστε από παρελθούσες ημερομηνίες.

11η)

Compass

Μια πυξίδα για το αν βρεθείτε στο μέσον του ωκεανού ή της ζούγκλας

12η)

Shopping List

Με αυτήν γράφεται τα ψώνια της ημέρας ή της εβδομάδας, με δυνατότητα να λογαριάζετε τα έξοδα που κάνατε για ψώνια που αγοράσατε, επιλέγοντας όσα αγοράσατε και αφήνοντας κενό την επιλογή σε αυτά που δεν αγοράσατε για κάποιον λόγο.

Αποθηκεύετε τα επιλεγμένα που αγοράσατε, μετά το κουμπί: Finish shopping μπορείτε να μοιραστείτε τις αγορές κάνατε π.χ., με τον ή την σύντροφό για να ξέρει τι αφήσατε εκτός αγοράς, ακόμα και πόσα ξοδέψατε για αυτά τα ψώνια.

Αυτά εν ολίγοις, τα περισσότερα θα τα βρείτε ψάχνοντας την εφαρμογή

Κατασκευασθείσα από τον Ευάγγελο Ριζόπουλο

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια