ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σκόρπιες σκέψεις για την επικαιρότητα



Το πώς φτιάχνονται οι οικογένειες και τι τις χαρακτηρίζει, έχει δημιουργηθεί και διαμορφωθεί από όλες τις κοινωνίες εδώ και πολλούς αιώνες και συνεχίζει να υπάρχει.
Οι όποιες κρατικές και πολικές εξουσίες ακολούθησαν τις κοινωνίες και έφτιαξαν νόμους προστασίας αυτών των οικογενειών.
Η δήθεν προοδευτικότητα της πολιτικής εξουσίας έρχεται σήμερα να επιβάλει στην κοινωνία κάτι ΜΗ φυσιολογικό από αυτό που εκτός του ορισμού από την φύση και ορισμένου και καθορισμένου από τις κοινωνίες και επικράτησε για πολλούς αιώνες. Σχεδόν αδιαφορεί για την υπογεννητικότητα και για το γεγονός ότι πάνω από 2.000 ζευγάρια περιμένουν χρόνια για να υιοθετήσουν παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα.
Προκαταβολικά επιστρέφω όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό εις βάρος μου για τις απόψεις μου.
Περισσότερα επ' αυτού του θέματος έχουν λεχθεί από πολλούς πολιτικούς που αρνούνται αυτήν την ... προοδευτική πρωτοβουλία και κυρίως από σοφούς ανθρώπους μη πολιτικούς.

Κάποιος είπε ότι ο Μητσοτάκης αισθάνεται θεός για αυτό αλλάζει κοινωνικούς θεσμούς και νόμους πολλών αιώνων.
Συμπληρώνω: Μπορεί όμως να κάνει μια πέτρα τόσο βαριά που να μην μπορεί να την σηκώσει;
Αν δεν μπορέσει, εδώ είναι ο Κασελλάκης να τον βοηθήσει και για συμπλήρωμα να και ένας Ανδρουλάκης.

Ο Μητσοτάκης καμαρώνει ακόμα για την διακύρηξη φιλίας με την Τουρκία στην Αθήνα. Την ώρα που η Τουρκία γίνεται πιο επιθετική , βγάζοντας για πρώτη φορά naftex που συμπεριλαμβάνει όλα τα νησιά του Αιγαίου απαιτώντας όχι μόνο την αποστρατικοποίηση των νησιών επ' αυτών αλλά και πέριξ αυτών ναυτικά.

Η ΠτΔ αντί να κρατήσει ουδέτερη στάση, πήρε θέση στο θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων! Πήγε να γιορτάσει μαζί με τους...νικητές της ψηφοφορίας!

Αλίμονο σε όσους θα ζουν στην δικτατορία της WOKE κουλτούρας. Ήδη ξεκίνησε και στην χώρα μας με υποστηρικτές της ομάδας Μητσοτάκη-Κασσελάκη κλπ της…προόδου και του δικαιωματισμού.
Η αντίθεση σε αυτήν την κουλτούρα θα φέρνει αποκλεισμούς σε σταδιοδρομίες και άλλα θέματα.
Ήδη ένας τοιούτος δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες είπε: Τώρα είναι καιρός να ξεσκαρτάρουμε όσους είναι αντίθετοι στα δικαιώματα μας= επιθυμίες μας.
Θέλουν αν επιβάλουν τις επιθυμίες τους σαν δικαιώματα αναγνωρισμένα από το κράτος.
Στην Ολλανδία η παιδεραστία είναι νόμιμη…
Ας πάρουμε μια πιο ακραία περίπτωση: Αν συγκροτηθεί μια ομάδα, μια κοινότητα όπως αυτή της ΛΟΑΤΚΙ και φτάσει να έχει μια ισχύ και απαιτεί επίμονα το δικαίωμα της …δίκαιης εκδίκησης για λόγους τιμής και …ιερής αγανάκτησης και τότε βρεθούν πολιτικές ομάδες που βρίσκουν δίκαιο το αίτημα τους και περάσουν νόμο που αυτοί οι …ιεροί εκδικητές να μην τιμωρούνται…

Ονειρεύομαι μια κοινωνία όπου αφού οι διάφορες κοινότητες δικαιωματιστών περάσουν τις επιθυμίες τους να γίνουν νόμοι των κρατών, τότε τα κράτη από μόνα τους θα έρθουν να επιβάλουν την εμφύτευση γεννητικών οργάνων των αντίθετων φύλων στα αντίθετα φύλα και έτσι θα έχουμε την ύπαρξη πραγματικών άφυλων- αρσενοθήλυκων ατόμων που θα μπορούν να εγκυμονούν μόνα τα, χωρίς την συνεύρεση αρσενικού και θηλυκού που γίνεται από την εμφάνιση των ειδών στον πλανήτη. Και θα το κάνουν με την δικαιολογία της οικονομίας, δηλαδή να μην βγαίνει συνάλλαγμα εκτός χώρας και πηγαίνουν διάφοροι δικαιωματιστές να νοικιάζουν μήτρες στην Αφρική ή την Ασία ή σε άλλες χώρες της ίδιας ηπείρου.

Έρχονται και οι παρτουζοοικογένειες νομικά κατοχυρωμένες.

Έρχεται η ναζιστική ευγονική με τον μανδύα του δικαιωματισμού.

Είχαμε έναν μαθηματικό που έλεγε στο μάθημα της γεωμετρίας: Ο πους της καθέτου...

Φαντάζεστε σε λίγα χρόνια να μας κυνηγούν δικαστικά επειδή θα λέμε:Η μάνα και ο πατέρας;




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια