ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προσφορά: Έξη σε μία. Έξη εφαρμογές σε μια.



Έξη σε μία

Έξη εφαρμογές σε μια.

Μια νέα κατασκευή μου σε εφαρμογή Android συσκευές που περιέχει έξη εφαρμογές και που συνδυάζει την χρηστικότητα της με ψυχαγωγία.

1ο) Ανοίγοντας την σας εμφανίζει την πρώτη, που είναι ένα απλό ημερολόγιο εβδομάδας προγραμματισμού κάποιων κινήσεων που θέλετε να κάνετε και σε ποια μέρα.

2ο) Μουσική που αντλείται από το youtube με χαρακτηριστικό την μετάδοση ηρεμίας. Μπορείτε να την ακούτε καθώς χρησιμοποιείτε τις άλλες εφαρμογές, ή απλά την αφήνετε να παίζει π.χ. την ώρα που ταξιδεύετε κλπ.

3ο) Να μπορείτε να βρίσκετε μια διεύθυνση που ψάχνετε και αμέσως μετά με το πάτημα του κατάλληλου κουμπιού που έχει αυτή η εφαρμογή σαν βγάζει στον χάρτη που βρίσκεται αυτή η διεύθυνση που ψάχνετε και πως να πάτε σε αυτήν

4ο) Μια άλλη απλή εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μοιράζεστε με φίλους φωτογραφίες και μικρά βίντεο είτε με email, είτε στα κοινωνικά δίκτυα.

5ο) Με αυτήν μπορείτε να βρίσκετε πανεύκολα που έχετε παρκάρει το αμάξι, αν ξεχάσατε που το αφήσατε, ή σε μια ξένη πόλη όπου μπορεί να μπερδευτείτε.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες περιπτώσεις όπως σε ηλικιωμένους ανθρώπους βγαίνοντας για περίπατο από το σπίτι, για να μπορούν να το βρίσκουν…

6ο) Αυτή η απλούστατη εφαρμογή σας προσφέρει μια πανεύκολη φωνητική αναζήτηση για ό,τι θελήσετε να ρωτήσετε. Πατάτε το εικονίδιο του μικροφώνου και μετά αμέσως μιλάτε σε αυτό και αφού θέσετε αυτό που θέλετε, θα σα βγάλει τα αποτελέσματα που ψάχνετε, όλα αυτά χωρίς να χρειαστείτε να πληκτρολογήσετε σε κάποιον πλοηγό ούτε ένα γράμμα.

Είναι ελεύθερη χωρίς κόστος και χωρίς να περιέχει διαφημίσεις







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια