ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Νέα Κατοχή είναι ήδη εδώ...

  • Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Παπανδρέου με το ΔΝΤ ακύρωσε το συμβόλαιο των εκλογών με τον ελληνικό λαό
Συμβόλαιο ή συμφωνία που παραβιάζει την νομιμότητα δεν έχει ισχύ. Π.χ. αν ένας εργαζόμενος υπογράψει συμβόλαιο με τον εργοδότη ότι ο δεύτερος θα πιάνει (κυριολεκτικά) τον πισινό του πρώτου όταν μπαίνει στον χώρο εργασίας, αυτό το συμβόλαιο δεν έχει νομική ισχύ.
Το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων δέχεται την σύνταξη ως περιουσία και ως εκ τούτου την μείωσή της την χαρακτηρίζει ως υφαρπαγή περιουσίας. Οι επιταγές του μνημονίου, λοιπόν, δεν είναι μόνο αντισυνταγματικές στην Ελλάδα αλλά παραβιάζουν και διεθνή νομοθεσία.

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική χούντα και οι εδώ συνεργάτες της στην ουσία πραγματοποιούν επανάσταση και η επανάσταση, ως γνωστόν, δημιουργεί δίκαιο. Οι λαοί θα αντιδράσουν, με πρώτον τον ελληνικό, μιας και σ’ αυτόν έλαχε ο κλήρος να αναδείξει στην εξουσία τον πιο στενό, απ ό,τι φαίνεται, συνεργάτη του παγκόσμιου τραπεζικού καρτέλ;
Όταν μιλουσαμε για Νέα Κατοχή κάποιοι μάς έλεγαν υπερβολικούς.
Tελειώσαμε κύριοι, ως ανεξάρτητη χώρα. Το Συνταγμα μας είναι σε αναστολή. Και αυτό υπεγράφη με το μνημόνιο, από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ.
Όπως έκανε η χούντα , έτσι και ο Γιώργος Παπανδρέου αναστέλλει το Σύνταγμα. Η διαφορά έγκειται στο ότι ο Γιωργάκης δεν χρησιμοποίησε την τρομοκρατία των όπλων, αλλά της τρομοκρατία των αριθμών...
Συνταγμα της χώρας είναι πια το μνημόνιο ή τουλάχιστον ενέχει θέση συντάγματος, παρανόμου, που λειτουργεί εις βάρος των πολιτών της χώρας, ενώ εξυπηρετεί μεγαλοκεφαλαιούχους τζογαδόρους και οικονομικούς τρομοκράτες άλλων χωρών.
Διαβάστε τις ειδησεις του μονοπύθμενου πετρελαιά οικολόγου:
«Κανένα ελληνικό δικαστήριο δεν είναι νομικά σε θέση να ακυρώσει στο σύνολό του ή έν μέρει το Μνημόνιο για την εξυγίανση της οικονομίας. Αυτό δήλωσαν στο ΣΚΑΪ καλά πληροφορημένες πηγές της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μνημόνιο συνιστά διεθνή συμφωνία και ως τέτοια αποτελεί τμήμα της κοινοτικής νομοθεσίας.
Συνεπώς, αν οποιοσδήποτε προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια προκειμένου αυτά να κρίνουν τη συνταγματικότητα ή όχι του μνημονίου, το ελληνικό δικαστήριο θα θέσει προδικαστικό ερώτημα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Το τελευταίο θα αποφανθεί ότι το μνημόνιο -ως τμήμα της κοινοτικής νομοθεσίας- υπερέχει των ελληνικών νόμων και του ίδιου του Συντάγματος».

Το περιβόητο μνημόνιο είναι το μεγαλύτερο colpo grosso του αιώνα, εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Πρόκειται περί ομάδας κουτοπόνηρων απατεωνίσκων που λογάριασαν όμως, χωρίς το ξενοδόχο.
Το πιο προδοτικό είναι ότι υπέγραψαν, την απαγόρευση λήψης δανείου από Ρωσία και Κίνα ειδικά!!! Γιατί άραγε; Πού αποσκοπούν; Τι θέλουν να αποφύγουν;
Πλέον με το internet είμαστε ένα μικρό χωριό και τα νέα μαθαίνονται εύκολα. Όλος ο κόσμος είναι οργισμένος και τους ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι από Σεπτέμβη μετά τις διακοπές.
Θα πέσουν σύντομα και θα πέσουν με θόρυβο. Με πάρα πολύ θόρυβο...
Το θέμα είναι να τιμωρηθούν κιόλας για την προδοτική πολιτική τους, που έχουν το θράσος να την βαφτίζουν πατριωτική ή μάλλον, νεο-πατριωτική!!!


http://kostasxan.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια