ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γιατί χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα; - Ανάπτυξη μόνο με Εθνικό Νόμισμα

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. καλα τα λεει ο καζακης και το επαμ αλλα πρεπει να σταματησει αυτη η υποκρισια στον ελληνικο λαο οτι ειναι πατριωτικο κομμα. το επαμ ειναι αριστερο διεθνιστικο κομμα φαινεται και απο τα μελη του και απο τους οπαδους του φανηκε και απο αυτα που ειπε προσφατα ο καζακης. δηλαδη ακομα και αν καταφερει και γινει κυβερνηση δεν θα καταφερει η δεν θα θελησει να διωξει ολα αυτα τα εκατομμυρια των ξενων καποιων ελληνοποιημενων που θα χουν εγκλωβιστει στην χωρα μας λογω του προσφυγικου-λαθρομεταναστευτικου κυματος. θα μαστε μεν μια ελευθερη και ανεξαρτητη χωρα αλλα πλυθησμιακα θα μαστε αλοιωμενοι και θα χουμε αντικατασταθει κατο το ημισυ απο αφρικανους,ασιατες και αλλους που εχουν του δικους τους πολιτισμους και το ισλαμ και πιθανον να εχουμε και τζιχαντιστικες επιθεσεις. επισης τα περισσοτερα εγκληματα συμφωνα με τα επισημα στοιχεια της αστυνομιας τα κανουν αλλοδαποι και μεταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιφυλάξεις αυτές δεν είναι μόνο δικές σου. Τις ίδιες επιφυλάξεις έχει πολύς κόσμος. Κρίμα που δεν βρίσκονται στον ορίζοντα πολιτικοί με πολύ σοβαρότητα και σε αυτά τα θέματα λαθρομεταναστών.

      Διαγραφή
    2. ετσι ακριβως σκανδαλε. στο επαμ ετοιμαζονται να κανουν αυτα που κοροιδευαν καποτε να συνεργαστουν με λαε,πλευση και αλλους και να φτιαξουν τη νεα αριστερη συμμαχια το νεο συριζα σε αλλη μορφη και ποιος ξερει αν θα χει θετικα η αρνητικα αποτελεσματα αυτο. εντωμεταξυ ολοι οι απογοητευμενοι αριστεροι απο κκε,συριζα και αναρχικοι εχουν ερθει στο επαμ. ο καζακης εχει μαζεψει ολους τους αντιπατριωτες και ανθελληνες και τους κανει μαθηματα πατριωτισμου ελεος. η φιλοδοξια του ειναι να φτιαξει το καινουριο κκε? μα πιστευουν στο επαμ οτι μπορουν να κοροιδεψουν τον κοσμο με αυτες τις τακτικες? και υστερα αναρωτιουνται γιατι δεν ερχεται κοσμος στις ομιλιες και στα βιντεο εχουν μονο 2-3 χιλιαδες θεασεις στην καλυτερη. μα ειναι μαλακας ο κοσμος νομιζουν? δεν καταλαβαινει οτι ειναι ιδιοι με τους αριστερους? ευτυχως που δεν εγινα μελος ειχα αμφιβολιες και υποψιες θα ακουγα και το ξεχεσιμο του αιωνα απο καζακη και επαμιτες. πρεπει να φτιαχτει αληθινο αντιμνημονιακο αντιευρωπαικο πατριωτικο κινημα που να μιλαει για ορθοδοξια, λαθρομεταναστες και τη νεα ταξη αλλιως τελειωσαμε σαν λαος και εθνος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε