ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο σκύλος, ο κόρακας και η ματαιοδοξία των ανθρώπων

Βλέπω κάποιους που εδώ και λίγους μήνες πήραν από μικρό ένα χάσκι, τώρα είναι δεν είναι 6 μηνών και πολύ παιχνιδιάρικο.
Εχθές το παρακολούθησα για κανα μισάωρο πως έπαιζε με ένα κοράκι που ήθελε να πάει να τσιμπήσει κάτι από ένα κόκκαλο που ήταν στον κήπο, ο σκύλος έδειχνε πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά ο κόρακας έδειχνε σαν να τον κορόιδευε, κάποια στιγμή ο σκύλος πήρε το κόκκαλο στο στόμα και το κοράκι…σκύλιασε να του το πάρει, αλλά φοβόταν κιόλας, ο σκύλος έτρεχε εδώ και κει σαν να σκάνιαζε τον κόρακα.
Όλο αυτό το παιχνίδι είχε πολύ πλάκα να το παρακολουθεί κάποιος.

Αλλά το σκυλί το λυπάμαι λίγο, γιατί αυτοί που το έχουν το έχουν απλά και μάλλον μόνο για εφέ, αυτό θέλει συνέχεια να παίζει και αυτοί το μαλώνουν και το αποφεύγουν. Να πω επίσης ότι δεν τους είδα ποτέ να το βγάζουν βόλτα, ή κάπου έξω σε λιβάδια να το αφήσουν να τρέξει και να παίξει. Ποτέ δεν τους είδα να το χαϊδεύουν και να παίζουν μαζί του, μόνο όσο ήταν πολύ μικρό. Τώρα είναι απλά αφημένο στον κήπο να εφευρίσκει μόνο του τρόπους να περνάει τον βαρετό χρόνο, ακόμα και στο... κλάδεμα κάποιον θαμνοειδών λουλουδοφόρων δένδρων το έχει ρίξει αν δεν κατέβει κανα κοράκι να το παίξει λίγο.

Κάθε φορά που μπαινοβγαίνουν οι ιδιοκτήτες του, αυτό πηδάει από την χαρά για παιχνίδι, αλλά αυτοί το μαλώνουν συνεχώς. Δεν είναι κρίμα; Γιατί το πήραν να το έχουν; Για εφέ και επίδειξη ότι έχουν σκυλί;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια