-->

Header Ads

Η φυλή των Γερμανών

Από Ολυμπία

barbrastei

Μας έκλεψε τον τίτλο το Antinews οπότε εμείς θα κρατήσουμε τους “Γερμανοτσολιάδες” σα λογότυπο της φάρας που γονάτισε την Ελληνική οικονομία. Οι Κωνσταντίνοι Ψιλικατζήδες και οι large Γείτονες, οι Ισχυρές Ελλάδες όπως το παραμύθι των δοσίλογων ότι “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας”. Διαβάστε αυτά ως πρόγευση μέχρι τα χειρότερα που έρχονται. Διαδικτυακά τουλάχιστον τους έχει απομείνει μόνο το in.gr και το protothema.gr

Όταν θα ανεγερθεί το μνημείο της αφερεγγυότητος και της αναξιοπιστίας του ελληνικού Τύπου, περίοπτη θέση θα καταλάβουν ασφαλώς οι εκδόσεις αυτών των ημερών με τις περιπέτειες του Μ. Χριστοφοράκου στη χώρα των μιζών.

Μεσολάβησε λέει ο Κ. Γείτονας για να πάρει δουλειές η Ζήμενς. Και τι ήταν η Ζήμενς, φιλανθρωπικό ίδρυμα για να μοιράζει μίζες σε όποιον έβρισκε μπροστά της; Λέξη για το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» το σύστημα διακυβέρνησης που αντικατέστησε τα μεγάλα ιδανικά με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, επιφανής εκπρόσωπος του οποίου ήταν και ο κ. Γείτονας.

Και πως γνώρισε άραγε ο Μ. Χριστοφοράκος τον μακαρίτη Βαρθολομαίο; Τυχαία έπεσε πάνω του στον δρόμο; Είδε φως και ανέβηκε στην Ρηγίλλης; Δεν ήταν ο εκπρόσωπος του «συστήματος Έβερτ» που παρήγε και τον Π. Δούκα και τόσα άλλα φυντάνια της νεοδημοκρατικής διαπλοκής και που έναν μόνο ιερό τόπο λάτρευε τόσα χρόνια και τον λένε «Κοκκαλιστάν»;

Και πως γίνεται να διαμαρτύρονται όλοι, ως μωρές παρθένες, για το 2% που έδινε η Ζήμενς στα κόμματα ως αντίτιμο των συμβάσεών που υπέγραφε με το ελληνικό δημόσιο, αλλά κανείς να μην θυμάται το επιβεβαιωμένο από την γερμανική Βουλή 2% που έδινε η ΙΝΤΡΑΚΟΜ στο ΠΑΣΟΚ ως αντάλλαγμα για την επιβολή της στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες (βλ. Το Πόρισμα της γερμανικής Βουλής για την ΙΝΤΡΑΚΟΜ);


Οι διαμαρτυρόμενοι σήμερα για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης τι λένε άραγε για όλα εκείνα τα βουλεύματα που απάλλασσαν προκλητικά την Ζήμενς και το αδελφάκι της την Ιντρακόμ στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ κι αυτοί δεν έβρισκαν ούτε μια λέξη για να γράψουν;

Πως γίνεται και κανείς δεν θυμάται ότι εντελώς πανομοιότυπα περιστατικά λαδώματος και διαφθοράς με αυτά που διεκτραγωδούν τώρα όλοι, περιγράφονταν με περισσότερη ίσως σαφήνεια στην παραγραφείσα κι αυτή δια βουλεύματος υπόθεση «Στάζι – Ιντρακόμ» που είχε γίνει σημαία της ΝΔ προ του 2004; (βλέπε περισσότερα εδώ: Η διαπλοκή )

Ούτε λέξη φυσικά για τον παιδικό φίλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, τον κ. Γ. Τρεπεκλή, αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της SAIC της εταιρείας που κατασκευάζει το C4Ι για το οποίο υποτίθεται ότι πήραν τα λεφτά από τον Χριστοφοράκο οι Γείτονας και Βαρθολομαίος.

Κουβέντα για τις οικοσκευές, τα τιμολόγια, τα γαμήλια πάρτυ, τις δεξιώσεις και τα ταξιδάκια με την Μήζενς.

Αλλά όταν φτάσαμε το σημείο ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος που έβαλε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του το δεξί ανάχωμα του Κοκκαλιστάν να παριστάνει σήμερα τον Κήνσορα με αφορμή τα σκάνδαλα του alter ego της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, τότε όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς σ΄ αυτήν την χώρα της ξεφτίλας.

Και κυρίως την επικράτηση της λογικής του «όλοι ίδιοι είναι» που βεβαίως εκφράζει πλέον ευρύτερα στρώματα της κοινής γνώμης, αλλά τόσο βολεύει και την Ζήμενς αλλά και τους υπερατλαντικούς συμμάχους μας που έχουν όλα τα χαρτιά της υπόθεσης στη διάθεσή τους για να κινηθούν κατά πως τους βολεύει τώρα που το πολιτικό προσωπικό που τους υπηρέτησε πιστά τόσα χρόνια χρεοκόπησε εκ των πραγμάτων. Κι ας μην ξεχνάμε ότι όλα από την Debevoise & Plinton και τους επιδέξιους δικηγόρους της ξεκίνησαν.

Και φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κατάλαβε ούτε αυτή τη φορά την παγίδα που του έστηναν, όταν τον άφηναν να φωνάζει για τις ευθύνες της ΝΔ και να ζητάει πάλι εξεταστική επιτροπή και του έβγαλαν μετά ως τροχιοδεικτικό βλήμα την περίπτωση Γείτονα και το C4I που οδηγεί κατευθείαν στον κ. Τρεπεκλή. Έτσι όταν ο κ. Ραγκούσης διαμαρτυρόταν προχθές ότι δεν τους δίνουν οι Γερμανοί δικηγόροι τα σχετικά έγγραφα έμοιαζε με παιδάκι του Δημοτικού που δεν το παίζουν μπάλα.

Ο ένας στόχος των μέχρι στιγμής αποκαλύψεων του Μ. Χριστοφοράκου είναι το «όλοι ίδιοι είναι»

Πάμε παρακάτω: Δίνοντας τους ταμίες των δυο κομμάτων αποπροσανατόλισε επίσης τους πάντες για να καλύψει τους στενούς του φίλους στην «φυλή των Γερμανών» – και από τα δύο μεγάλα κόμματα – που φρόντισαν τόσα χρόνια και τον ίδιο και την Ζήμενς και την Ιντρακόμ. Και φυσικά όσα εισέπραξαν τα κόμματα ήταν μόνο το «κάτι τις τους», ψίχουλα σε σύγκριση με αυτά που έμπαιναν στους προσωπικούς λογαριασμούς.

siemans345

Ποια είναι αυτή η «φυλή των Γερμανών» και στα δύο μεγάλα κόμματα τους ξέρουμε όλοι πια. Είναι εκείνοι που φρόντιζαν τόσο χρόνια να πιάνουν όλα τα κρίσιμα πόστα στις Μεταφορές και τις Επικοινωνίες, τις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική, τον ΟΣΕ και τον ΟΤΕ, τον Στρατό και όπου αλλού παράγονταν χρήμα για την Ζήμενς και την Μήζενς. Είναι εκείνοι που πήγαιναν μαζί σχολείο με τον Χριστοφοράκο και διατηρούσαν τις καλύτερες των σχέσεων με τους Γερμανούς συμμάχους μας, παίζοντας όλα τα παιχνίδια τους στα Βαλκάνια, ενώ μερικοί αφελείς νόμιζαν ότι έπαιζαν τα παιχνίδια των Αμερικανών (που εκδικούνται τώρα)

Βλέπουμε λοιπόν να παίζουν πολλοί παίκτες στο σκοτεινό γήπεδο των μαύρων ταμείων:

Ο ξένος παράγοντας που θέλει να ελέγξει τη νέα μεταπολίτευση και να επιβάλει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά μέχρι στιγμής βρίσκει μόνο καρικατούρες, ένθεν κ΄ εκείθεν – να μην λέμε ονόματα, έτσι. Και βολεύεται πολύ από αυτό το «όλοι ίδιοι είναι» που ξανάριξε στο τραπέζι ο Χριστοφοράκος.

Η κρατικοδίαιτη διαπλοκή που βολεύεται κι αυτή με το ίδιο σύνθημα και πιέζει για εκλογές προκειμένου να διαιωνίσει την κυριαρχία της επιβάλλοντας ως ηγέτες συμμαχικών κυβερνήσεων – ή ακόμα και στο προεδρικό αξίωμα – τις γνωστές ορντινάντσες της.

Η «φυλή των Γερμανών» που προσπαθεί να διασωθεί – πολιτικά και δικαστικά – αντεπιτιθέμενη με τις ισχυρές δυνάμεις που διατηρεί στα ΜΜΕ

Τι θα γίνει δεν είμαστε μάντεις για να το προβλέψουμε. Ούτε νομίζω ότι είναι κανείς σε θέση να το πει. Όπως έχουμε ξαναπεί το απόστημα έχει σπάσει, αλλά ο τόπος θα σαπίζει και θα διαλύεται μέχρι να βρεθεί πολιτική λύση με όραμα.

Για όσους πάντως ελπίζουν ότι οι αποκαλύψεις θα σταματήσουν εδώ, τους πληροφορούμε ότι το παιχνίδι μόλις άρχισε. Ο ίδιος ο Χριστοφοράκος – θυμηθείτε το – δεν έχει άλλο δρόμο από το να αποκαλύψει μέχρι ενός τα ονόματα που γνωρίζει. Διαφορετικά η θέση του θα είναι πάντα επισφαλής.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ο Καράβελας, με τους φυλακισμένους Γεωργίου, Σκαρπέλη και Μαυρίδη που είναι εξίσου ένοχοι με τον Χριστοφοράκο και γνωρίζουν ίσως περισσότερα από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.