ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Συρίγος: Αν η Τουρκία δημιουργούσε πρόβλημα στην Ελλάδα, θα το έκανε κατά τις γαλλικές εκλογές του Απριλίου

Διαδικτυακή ομιλία του υφυπουργού Παιδείας και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κώστας Μαυραγάνης
VIA ASSOCIATED PRESS

Όλα δείχνουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πλησιάζει στο τέλος της εξουσίας του, και σε αυτό το πλαίσιο οι μεγάλες δυνάμεις κινούνται ήδη στη λογική της «επόμενης ημέρας», δήλωσε ο Δρ. Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο διαδικτυακής ομιλίας που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ)- κάνοντας παράλληλα την εκτίμηση πως η Τουρκία, εάν έμπαινε στη λογική να «δημιουργήσει πρόβλημα» σε Ελλάδα και Γαλλία, θα το έκανε κατά την περίοδο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, τον Απρίλιο του 2022. 

 

EUROKINISSI
Ο Δρ. Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου

 

Πιθανοί διάδοχοι του Ερντογάν

«Έχει 20 χρόνια ως πρωθυπουργός και πρόεδρος, υπάρχουν ισχυρές φήμες για προβλήματα υγείας...στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή αναζητά λύση για την επόμενη ημέρα στην Τουρκία. Θα μπορεί να απομακρυνθεί από την εξουσία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του; Θα επιτραπεί στην οικογένειά του να απολαμβάνει τα πλούτη της;» σημείωσε για τον Ερντογάν ο κ. Συρίγος, προσθέτοντας πως, σε εσωτερικό επίπεδο, ο Τούρκος πρόεδρος ασχολείται και με αυτό το θέμα.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/a-seriyos-an-e-toerkia-demioeryoese-provlema-sten-ellada-tha-to-ekane-kata-tis-yallikes-ekloyes-toe-aprilioe_gr_61e9cec7e4b0c24d4dd3572c

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια