ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καθαρά ψηφοδέλτια δεν θέλατε στη ΝΔ; Μητσοτάκης και Μπακογιάννη εκτός δηλαδή;


Αφού και οι δύο έχουν απασχολήσει με το χειρότερο τρόπο:

O Kυριάκος Μητσοτάκης γιατί να μην αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια; Το όνομα του δεν είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με την siemens; Η Ντόρα πιέζει να αποκλειστούν άλλα στελέχη και αφήνει μέσα τον Κυριάκο.
Δείτε τι λένε τα τιμολόγια της siemens:

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, κλιματιστικά κ.λπ. αξίας περίπου 130.000 ευρώ παρέλαβε παραμονές των εκλογών του 2007 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) ο Κυρ. Μητσοτάκης από τη Siemens και δύο θυγατρικές της. Τα τιμολόγια αναγράφουν ως χρόνο εξόφλησης το αργότερο 60 μέρες. Ενα μέρος όμως πληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, τότε ακριβώς που η Δικαιοσύνη ξανάνοιξε την υπόθεση Siemens, και ένα ποσό 43.850 ευρώ πληρώθηκε με τραπεζική επιταγή από τον Κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα 2 Ιουνίου (troktiko).

Η καθυστερημένη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών στο σήμα της ελληνικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στο Μοντεβιδέο για τον Καράβελα εξακολουθεί και αφήνει εκτεθειμένη την κα Μπακογιάννη, αλλά … κανείς δεν έχει κουράγιο για περαιτέρω διερεύνηση. Εκτεθειμένη αφήνει την κα Μπακογιάννη και η σύγκρουση που ακολούθησε με τους διπλωματικούς υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών σε μια περίοδο που είναι ανοικτά όλα σχεδόν τα μέτωπα της ελληνικής διπλωματίας.

dorasofl

Γι αυτό και η«γραμμή» που είχε δώσει ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης είναι «η Ντόρα να παραμείνει άφθαρτη». Για αυτόν το σκοπό εξάλλου έχει στηθεί μία ολόκληρη βιομηχανία.


olympia

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια